DKC Staffleden

bierfiets OWNER Jun 8, 16 gepost

Dit zijn de staffleden van de DKC Minecraft Server!

OWNERS:
De belangrijkste persoon(en) van het staffteam. Alle belangrijke beslissingen worden door deze persoon(en) genomen, indien nodig in samenwerking met de andere staffleden.

Bierfiets (Sander) - Oprichter van de serverDEVELOPERS:
De Developer is de persoon die alle plugins regelt en zorgt dat de server blijft draaien.

Bierfiets (Sander)

ADMINS:
Admins zijn de medebeheerders van de server, ze hebben samen met de Owner het laatste woord als er beslissingen gemaakt moeten worden. Ze controleren of iedereen zich wel netjes gedraagt samen met de mod's. Ook kunnen zij bannen en rollbacken en nog veel meer leuke admin truucjes!

Sinterkalls   (Michael)

MOD(erator)S:
Moderators, ookwel MODs genoemd zorgen ervoor dat alles vlot en soepel verloopt, dat iedereen zich gedraagt en conflicten opgelost raken. Het is hun taak om de orde te bewaren op de server. Mods staan in rechstreeks contact met de hogere staffleden en overleggen mee als er beslissingen genomen moeten worden. Ook kunnen mods indien nodig een mensen een tijdelijke ban of mute opleggen.

MOMENTEEL GEEN MODERATORS

HELPERS:
Helpers zijn er voor om de chat rustig en sociaal te houden en eventueel kleine ruzies op te lossen. Ook ondersteunen zij Moderators en Admins in hun taken. Helpers kunnen altijd naar spelers toe teleporteren zonder toestemming daarvoor nodig te hebben.

TessArious (Tessa)

Shadowsinger_Az (Carmen)

Messike (Jona)

 TRAINEES:

Trainee wordt je vanzelf als de staff denkt dat je er klaar voor bent. Ook is dit altijd de eerste rank die je zal krijgen wanneer je staff-apply goedgekeurd wordt. Wat je zelf kan doen als normale speler om het te worden: mensen goed helpen, bijvoorbeeld met vragen in de chat. Een trainee kan alleen de warn plugin gebruiken, wat inhoudt dat zij een speler kunnen waarschuwen voor bijvoorbeeld hun taalgebruik. Helpen in de chat is een van de belangrijkste dingen waardoor zij kunnen bewijzen dat zij geschikt zijn om helper te worden.

-

BUILDERS:

Je kunt voor builder sollciiteren via het builder-apply formulier op deze website. Alleen de spelers waarvan wij denken dat hun goed genoeg kunnen bouwen en die het best passen in ons team maken hier een kans op. Hierbij zit ook de verantwoording dat je ten alle tijden je rank niet misbruikt! Wij communiceren het liefst ook via DISCORD met elkaar. Zorg er ook voor dat je over een redelijk goede headset en discord beschikt

IBenBlue (Ben)
RETIRED STAFF:

Deze mensen waren voorheen staff op onze minecraft server maar zijn daar nu "Retired".
Dit wil zeggen dat ze niet meer actief zijn als staffleden op onze Minecraft server. Je kunt ze nog weleens online zien verschijnen, maar zij maken geen deel meer uit van het vaste team dat dagelijks online komt.

(Owner / Dev)   LePolte   (Polte)

(Owner)             FoXii       (Brenda)

(Mod)                 Brethildir (Rick-Jan)

(Mod)                 Drioel      (Tobias)