Survival Ranksysteem DKC

bierfiets OWNER
bierfiets @ Survival
May 11, 18 gepost

De oude ranks (Warrior - Gladiator- Kingsman - Hero - Godlike - Legendary) zijn niet langer te verkrijgen in de webshop.
Geen paniek voor diegene die een rank gekocht hadden, deze wordt omgezet in een nieuwe rank maar daar kom ik zo op terug.

Wat zijn dan zoal de grote veranderingen?
Ten eerste, alle ranks zijn nu permanent! Ook diegene die ze gekocht hebben in de webshop, je ranks blijven vanaf nu voor altijd geldig.
Ten tweede kan elke speler ranks verdienen. We werken vanaf nu met een systeem dat het aantal uur dat je online bent bijhoudt en elkaar optelt. Na X aantal uur ga je een rank naar boven. Bij elke volgende rank duurt het dan weer langer om een rankup te krijgen en moet je dus weer meer uren spelen.

Stel, je bent nieuw op de server, je speelt een half uurtje en beslist dan offline te  gaan. dat half uurtje staat geregistreerd in onze databank. Je komt de volgende dag weer online en speelt 3 uur aan een stuk. In totaal heb je dus 3 en een half uur gespeeld. Om de eerste rank te behalen [DKC I] moet je in totaal 6 uur gespeeld hebben. Je zal dus in totaal nog 2 en een half uur moeten spelen  om deze rank te krijgen. Voor [DKC II] heb je 18 uur nodig enzovoort...

Hoe zit het nu met gekochte ranks?
Ten eerste krijgen zij een voorsprong in het puntensysteem. Zij die bijvoorbeeld Kingsman gekocht hebben krijgen al meteen [DKC IV], Godlike spring gelijk naar [DKC VIII] enzovoort.
Daarnaast krijgen zij nog een speciale  'getrimmde' versie van de rank met extra kleurtjes om aan te tonen dat zij donators zijn.
Afgezien daarvan zit er  niet veel verschil tussen de normale en de 'getrimmde' versies behalve dat er in de toekomst misschien nog wat cosmetische zaken worden gegeven aan donators. 

Nu vragen  jullie je waarschijnlijk af hoeveel ranks er zijn en hoeveel uur dat allemaal kost om te behalen.
Daarom heb ik hier voor jullie een kort overzichtje gemaakt waar alle ranks en de overeenkomstige  oude ranks te vinden zijn als ook het  aantal uren spelen wat je nodig hebt.

Gewone rank

Trimmed (donators)

Speeltijd

Equivalent

Member
[DKC I]
[DKC II]
[DKC III]
[DKC IV]
[DKC V]
[DKC VI]
[DKC VII]
[DKC VIII]
[DKC IX]
[DKC X]


[DKC I]
[DKC II]
[DKC III]
[DKC IV]
[DKC V]
[DKC VI]
[DKC VII]
[DKC VIII]
[DKC IX]
[DKC X]

0h
6h
18h
48h (2d)
120h (5d)
310h (13d)
768h (32d)
1344h (56d)
1.872h (78d)
2.640h (110d)
3.600h (150d)


Warrior
Gladiator

Kingsman

Hero

Godlike
Legendary zonder fly
Legendary met fly

Daarnaast zijn er nog 3 extra verborgen ranks die gelijk staan aan de oude Legendary en die je ook kan krijgen door online te zijn en te spelen.
Hoe je deze krijgt moet je echter zelf uitzoeken ;)

Hoe zit het nu met de commands en permissions?
Even netjes op een rijtje
[DKC I]
-> 4 homes, /hat (zet een blok op je hoofd) en /wb of /workbench (craftingtable)
/kit warrior

[DKC II]
-> 6 homes, /nightvision of /nv (permanent nightvision potion)
/kit gladiator

[DKC III]
-> 8 homes, toegang tot /fly, toegang tot de /mpet MIEP !

[DKC IV]
-> 12 homes, /enderchest, /feed (vul je honger bar), /recipe (recept van een item opzoeken), /sell (verkoop het item in je hand), toegang tot de /mpet MiniMe !

/kit kingsman

[DKC V]
-> 16 Homes

[DKC VI]
-> 20 Homes, /heal, /nick (verander je naam), /ptime (verander de tijd naar dag of nacht), /spa (superpickaxe, sla alles in 1 klap stuk)
/kit Hero

[DKC VII]
-> 24 homes

[DKC VIII]
-> 32 homes, /near (kijk welke speler dichtbij je is en hoe ver weg hij is)
/kit Godlike

[DKC IX]
-> 40 homes
/kit Legendary

[DKC X]
-> 50 homes

De kits zijn nog in het oude formaat maar binnenkort komen er nieuwe kits per ranks. Ook zullen er als er in de toekomst nieuwe zaken worden toegevoegd de commands wat meer verdeeld worden over de verschillende ranks. Het grootste voordeel is echter dat je nu veel meer homes krijgt en ook toegang krijgt naar nieuwe commands.

Om te zien hoeveel uur je al in totaal gespeeld hebt kan je /dkc command gebruiken en dan op de klok te kliken. 
De playtime is echter wel pas begonnen vanaf 7/7/2017 dus alle uren die je hiervoor hebt gespeeld worden niet meegerekend.